Over ons

Hieronder kan je een korte voorstelling van ons als coaches terugvinden, zodat je alvast een idee kan krijgen wie jou zal ondersteunen.

Coach Nick | Als zelfstandige workaholic heb ik 15 jaar lang niet naar mijn lichaam geluisterd. Alles veranderde toen er diabetes type 2 werd vastgesteld. Dit zorgde ervoor dat ik ben beginnen te investeren in mijn gezondheid. Na een weg vol obstakels, vond ik een passie om andere mensen hier ook mee te helpen. Als Personal Coach gaan we samen op zoek naar de beste manier om jouw gezondheid te optimaliseren.

Coach William | Met een wens om een gezondere levensstijl te adopteren, begon ik na een decennia terug met krachttraining. Al snel volgden enkele vrienden, en kwam ik tot de conclusie dat elke persoon andere noden heeft. Het volgen van een standaard programma zou al snel tot blessures en terugval leiden. Van daaruit ontstond mijn passie om personal trainer te worden om anderen te helpen vooruitgang te maken. Ongeacht wat je beginsituatie is, we helpen je je doelen te bereiken rekening houdende met wie jij bent.

Hoe we te werk gaan

01

Fitness Evaluatie

Niemand is een leeg vat en dus gaan we er bij WillNPower niet vanuit dat al onze klanten gediend zijn met hetzelfde programma.

We gaan kijken naar de basisconditie,  basismobiliteit en eventuele pijnpunten die er al zijn. Op basis daarvan werken we een schema uit gemaakt op jouw maat.

02

Samen trainen

Regelmatig reflecteren we over hoe een trainingsprogramma loopt en passen we aan indien nodig. Door regelmatig en slim te trainen gaan we samen werken aan het bereiken van jouw doelen.

03

 In kaart brengen

Niet elke training kan perfect aanvoelen, we hebben allemaal wel eens een mindere dag. Echter, door het regelmatig in kaart brengen van jouw vooruitgang ga je zwart op wit kunnen zien hoe goed je bezig bent. En dat motiveert.

Adres

Halensebaan 54
3390, Sint-Joris-Winge

Contactgegevens

Coach William 0471/50.62.28
Coach Nick 0472/59.70.38
info@willnpower.be

Sociale Media

Onze sociale media worden klaargemaakt. Nog even geduld.